بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 5814
تعداد بازديد کنندگان سايت: 66445415 تعداد بازديد زيرپورتال: 585992 اين زيرپورتال امروز: 82 سایت در امروز: 7136 اين صفحه امروز: 1
پیامهای بهداشتی
عدم استفاده آنتی بیوتیک در کلنی ها
  • 1393/12/23 شنبه عدم استفاده آنتی بیوتیک در کلنی ها
    مصرف آنتی بیوتیک ها جهت پیشگیری ممنوع و باعث تلفات در زنبوران عسل میشود. استفاده از دارو برای کلنی های زنبوران عسل به جز درمواردی که توسط دامپزشک توصیه می شود غیرمجاز بوده و موجب صدمه به زنبور خواهد شد.
عدم استفاده آنتی بیوتیک در کلنی ها
  • 1393/12/23 شنبه عدم استفاده آنتی بیوتیک در کلنی ها
    مصرف آنتی بیوتیک ها جهت پیشگیری ممنوع و باعث تلفات در زنبوران عسل میشود. استفاده از دارو برای کلنی های زنبوران عسل به جز درمواردی که توسط دامپزشک توصیه می شود غیرمجاز بوده و موجب صدمه به زنبور خواهد شد.
استفاده از هرگونه مواد غذایی برای کلنی ها مضر است
تعویض قابهای مومی
  • 1393/12/23 شنبه تعویض قابهای مومی
    لازم است زنبورداران درفصل بهارحداقل 70 از قابهای مومی سال قبل را تعویض و از قابهای مومی تازه استفاده نمایند و از استفاده از قابهای آلوده جداً پرهیز نمایند.
در مورد کندوها
  • 1393/12/23 شنبه در مورد کندوها
    ایجاد تهویه مناسب در کندوها خصوصاً در مناطق مرطوب الزامی است و موجب پیشگیری ازبیماریها به ویژه نوزما میشود.
مراکز مجاز خرید ماهی
  • 1393/12/21 پنجشنبه مراکز مجاز خرید ماهی
    مراکز مجاز نگهداری ماهیان قرمز به مراکزی گفته می شود که علاوه به مسقف بودن ، قابلیت شستشو و ضد عفونی را دارا بوده و از آب تمیز دارای دما و اکسیژن مناسب برخوردار باشند و همچنین متصدی مربوطه لوازم نگهداری ، حمل و نقل و عرضه سالم و بهداشتی باشند .
تماس با ماهیان زینتی
  • 1393/12/21 پنجشنبه تماس با ماهیان زینتی
    افرادی که به هر عنوان با ماهیان قرمز - آکواریوم و یا تنگهای نگهداری ماهیان قرمز در تماس هستند باید بلافاصله دستان خود را با آب و صابون بشویند
رها نمودن ماهیان زینتی در آبهای جاری
  • 1393/12/21 پنجشنبه رها نمودن ماهیان زینتی در آبهای جاری
    از رها نمودن ماهیان زینتی در رودخانه ها ، تالاب ها و آبهای جاری باید خودداری کرد ولی می توان آنها را در آکواریوم ، حوضچه ها و یا آب نماهای پارکها نگهداری کرد .
خرید ماهی
  • 1393/12/21 پنجشنبه خرید ماهی
    ماهی را باید از مراکز مجاز دارای شرایط بهداشتی و مورد تائید ادارات دامپزشکی خریداری کرد
عدم تماس خردسالان به ماهی زینتی
ماهیان زینتی
  • 1393/12/21 پنجشنبه ماهیان زینتی
    در صورت رعایت نشدن مسائل بهداشتی در خصوص ماهیان قرمز شب عید امکان انتقال بیماریهای باکتریایی و قارچی وجود دارد.
شرایط ماهی تازه و سالم
  • 1393/12/19 سه‌شنبه شرایط ماهی تازه و سالم
    ماهی تازه و سالم باید چشمهای براق و برجسته ، فلسهای درخشان و چسبیده به بدن ، آبششهای قرمز رنگ و بدون ترشحات لزج و بوی نامطبوع ، محوطه شکمی سالم و باقوام مناسب ، عضلات قوی و سفت ، بدون باقی ماندن اثرفشار انگشت بر روی آن باشد.
نگهداری ماهی تازه
  • 1393/12/19 سه‌شنبه نگهداری ماهی تازه
    ماهی تازه باید در کنار یخ نگهداری شود و حداکثر طی مدت پنج روز از زمان صید به مصرف برسد
استفاده از ماهی در برنامه هفتگی
ویروس هایی که مشکل ایجاد می کنند
  • 1393/12/19 سه‌شنبه ویروس هایی که مشکل ایجاد می کنند
    آیا میدانید که : ویروسهایی که معمولاً در ماهی قزل آلا ایجاد بیماری می کنند ( VHS - IPN - IHN ) هستند که برای انسان بیماریزا نمی باشند .
گاز گرفتن حیوانات را جدی بگیریم
کنترل ورود و خروج افراد و دامها به دامداری
گاز گرفتگی سگ
  • 1393/12/18 دوشنبه گاز گرفتگی سگ
    گاز گرفتگی سگ و گربه و حیوانات خانگی باعث تخریب پوست و بافت های زیر جلدی می گردد.
در مورد مصرف ماهی آلوده
  • 1393/12/17 يكشنبه در مورد مصرف ماهی آلوده
    آیا میدانید که : مصرف ماهی آلوده مسمومیت شدیدی ایجاد می نماید ، لذا از خرید ماهی از افراد دوره گرد خودداری نموده و ماهی مصرفی خود را از مراکز مجاز تهیه نمائید . در زمان خرید ماهی منجمد به مشخصات محصول دقت فرمائید
در هنگام خرید گوشت به مهر و لیبل گوشت توجه نمائید
عمرماندگاری تخم مرغ تازه
  • 1393/12/17 يكشنبه عمرماندگاری تخم مرغ تازه
    آیا میدانید که : عمر ماندگاری تخم مرغ در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد ( دمای یخچال ) یک ماه می باشد . در هنگام خرید تخم مرغ مورد نیاز خود به تاریخ تولید و انقضای آن توجه فرمائید.
عمر ماندگاری گوشت قرمز چرخ کرده تازه
  • 1393/12/17 يكشنبه عمر ماندگاری گوشت قرمز چرخ کرده تازه
    آیا میدانید که : عمر ماندگاری گوشت قرمز چرخ کرده تازه در دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد ( دمای یخچال ) 2 روز معادل 48 ساعت و گوشت قرمز چرخ کرده منجمد 3 ماه ( در دمای 18 - درجه سانتی گراد ) می باشد .
شیر آلوده
  • 1393/12/17 يكشنبه شیر آلوده
    آیا میدانید که : بسیاری از بیماریهای ویروسی و باکتریایی مانند: سل و تب مالت می توانند از طریق مصرف شیرهای آلوده به انسان منتقل شده و ایجاد بیماری نمایند ، که با جوشاندن شیر بمدت 15 دقیقه این عوامل بیماریزا از بین میروند
خصوصیات تخم مرغ سالم
  • 1393/12/17 يكشنبه خصوصیات تخم مرغ سالم
    آیا میدانید که : تخم مرغ سالم باید دارای پوسته سالم و صاف ، بدون ترک ، فاقد لکه های خونی و گوشتی بوده و در هنگام شکستن سفیده نباید با زرده مخلوط شود .
خصوصیات گوشت قرمز تازه
  • 1393/12/17 يكشنبه خصوصیات گوشت قرمز تازه
    آیا میدانید که : سطح خارجی گوشت قرمز تازه بایستی بدون هر گونه خونمردگی ، ذرات خارجی ، رطوبت و بدون هر گونه بوی تعفن باشد .
خصوصیات ماهی تازه و سالم
  • 1393/12/17 يكشنبه خصوصیات ماهی تازه و سالم
    آیا میدانید که : ماهی سالم و تازه دارای آبشش قرمز یا صورتی درخشان و مرطوب است و گوشت آن دارای خاصیت ارتجاعی بوده و فلس ها محکم به بدن چسبیده است .
نگهداری تخم مرغ در یخچال
  • 1393/12/17 يكشنبه نگهداری تخم مرغ در یخچال
    آیا میدانید که : برای نگهداری تخم مرغ در یخچال ( دمای 4 درجه سانتی گراد ) نباید تخم مرغ را بشوئید زیرا منافذ ورود میکروب به تخم مرغ باز می شود و باید آن را در هنگام مصرف بشوئید .
دیفراس کردن
  • 1393/12/17 يكشنبه دیفراس کردن
    آیا میدانید که : دیفراس کردن ( از حالت انجماد خارج کردن ) ماهی منجمد ، مرغ منجمد ، گوشت منجمد و میگوی منجمد و فروش آن بجای محصول تازه ممنوع است .
انجماد گوشت تازه ، مرغ تازه ، ماهی تازه در رستورانها ممنوع است
انجماد لاشه کامل بوقلمون غیرمجاز می باشد
  • 1393/12/17 يكشنبه انجماد لاشه کامل بوقلمون غیرمجاز می باشد
    آیا میدانید که : انجماد لاشه کامل بوقلمون غیرمجاز می باشد و در صورت مشاهده چنین مواردی از خرید آن باید خودداری نمود ، گوشت بوقلمون فقط باید پس از قطعه بندی منجمد و در کارگاه مجاز بسته بندی شود .
وزن مرغ گوشتی کمتر از 800 گرم
  • 1393/12/17 يكشنبه وزن مرغ گوشتی کمتر از 800 گرم
    آیا میدانید که : در صورتی که وزن مرغ گوشتی کمتر از 800 گرم و وزن لاشه جوجه کبابی کمتر از 650 گرم باشد احتمال بیماری میکروبی که مانع رشد گردیده وجود دارد .
عمر ماندگاری جگر ، دل ، سنگدان
  • 1393/12/17 يكشنبه عمر ماندگاری جگر ، دل ، سنگدان
    عمر ماندگاری جگر ،‌دل ، سنگدان تازه مرغ 2 روز ( 48 ساعت ) و دل و سنگدان منجمد 4 ماه و جگر منجمد 3 ماه می باشد . عرضه این محصولات فقط به صورت بسته بندی مجاز است .
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به سازمان دامپزشکی کشور است